Αρχική Σελίδα

Τι είναι το a-learning

Εγγραφή χρήστη

Νηπιαγωγείο

Δημοτικό

Γυμνάσιο

Γενικό Λύκειο

ΕΠΑΛ

ΕΠΑΣ

Ελληνικά ως ξένη γλώσσα

Διοίκηση Σχολικών Μονάδων

Φροντιστήριο

Forum

ΕπικοινωνίαΚαλωσήρθατε στο a-learning.gr

Στις σελίδες του θα βρείτε:

  1. Αρχέτυπα Διδασκαλίας για τα σχολικά μαθήματα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, από το Νηπιαγωγείο έως το Λύκειο, καθώς και για τις ξένες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών ως ξένης γλώσσας.
  2. Αρχέτυπα-Σχέδια Εργασίας σχετικά με τη διοίκηση της εκπαίδευσης, που στοχεύουν στη βελτίωση της διοικητικής ετοιμότητας των εκπαιδευτικών και των στελεχών της εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το a-learning και τους συγκεκριμένους στόχους που επιδιώκει να υπηρετήσει για να συμβάλει στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας γενικότερα και στη βελτίωση της διδακτικής ετοιμότητας των εκπαιδευτικών ειδικότερα, θα βρείτε εδώ.

Η επίτευξη όμως των στόχων του a-learning, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς τη δική σας συμμετοχή, η οποία συνίσταται στη δημιουργία των δικών σας Αρχετύπων σύμφωνα με τις οδηγίες που συμπεριλαμβάνονται στα κενά Αρχέτυπα που παραθέτουμε παρακάτω.

 

 

Αρχέτυπο Διδασκαλίας

Αρχέτυπο Εργασίας

Τα Αρχέτυπα που θα δημιουργήσετε με βάση το πλαίσιο που σας χορηγούμε, θα αποστέλλονται στο alearning.gr@gmail.com και αφού υποστούν την ανάλογη κρίση, θα εγκρίνονται ή θα απορρίπτονται. Τα εγκεκριμένα Αρχέτυπα θα αναρτούνται στην ιστοσελίδα στην αντίστοιχη υποκατηγορία και οι συντάκτες τους θα ενημερώνονται σχετικά.

Πέραν των Αρχετύπων Διδασκαλίας και Εργασίας, θα βρείτε σύνδεσμο για το Forum που δημιουργήσαμε με στόχο την ανάπτυξη διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων όχι μόνο για εκπαιδευτικά θέματα αλλά και για θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.